perjantai 2. syyskuuta 2016

Rauhallista koirarintamalla

Hellurei ja hellät tunteet:)
Ja niitähän riittää - meiltä isäntäväelle ja tietenkin toisin päin. 





































Tämä viikko on ollut jotenkin erilainen koirarintamalla - nimittäin erikoisen rauhallinen.
Rauhallisuus ei tarkoita toimettomuutta, leikkiä ja juoksua tai huntteroiden normaalia menoa. Vaan ylipäätään pikkuepeli on jotenkin rauhoittunut, eikä ole tehnyt tuhojaan - ainakaan ulkona. 

Toisin sanoen uusia kuoppia pihapiiriin ei ole ilmestynyt, eikä jo olemassa oleviin kuoppiin ole tullut lisää syvyyttä. Hyvä niin. 
Pihapiiri on saanut olla rauhassa, mutta sisällä kenkien käsittely jatkui yhden kengän osalta. Emännän mielestä tuo pikkuepelin käsittelemä kenkä ei ollutkaan enää hyvä käytössä ja vaatikin jo käsittelyä. Yksi ongelma tässä on se, ettei kenkä ollut emännän, vaan perheen jälkikasvun, joka nyt joutuu tallustamaan yksikenkäisenä:) Paleltuu raukka pieni, varsinkin kun syksykin on jo tulossa.

Meikäläinen on opettanut pikkuepelille paljon erilaisia asioita. Yksi niistä on ollut tällä viikolla suuressa käytössä. Olen nimittäin näyttänyt mallia miten pensaista syödään marjat. Ja hienosti on pikkuepeli taidon oppinut, välillä jopa kahdella tassulla pomppien yrittäen ylettyä ylimpiin marjoihin.

Isosisko katselee meitä nuorempia välillä ihan kuin vähän huvittuneena. Vähäsen komentaa meitä välillä ja jatkaa omia touhujaan. Isosiskon turvallisen silmän alla meillä on hyvä leikkiä, isosisko ilmoittaa kyllä, mikäli jotakin epätavallista on tiedossa tai kuulolla. 





































www.blogit.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti