lauantai 24. syyskuuta 2016

Terveiset Tuurista

Kyllä vaan - terkut Tuurista, neljänsadan kilometrin päästä kotoa. 
Aika pitkältä, onneksi ei tarvinnut juosta koko matkaa, vaan pääsimme helpolla - nukkumalla lähes koko matkan:)

Meikäläiset pääsivät pitkästä aikaa karavaanarielämän makuun ja siitähän me huntterot tykkäämme. Olemme valmiina heti, kun ilmassa on pienikin vihje lähdöstä:)
Pitänee nostaa meille huntteroille jälleen hattua, sillä osasimme käyttäytyä mallikkaasti koko matkan. Pysähdyksissä tosin olimme aina kiinnostuneempia kaikista uusista hajuista, kuin siitä, mitä oikeastaan pysähdyimme tekemään ... siis pissitauolle.

Yövyimme Keskisen kyläkaupan hotellin edustalla ja nuuhkuttelimme Tuurin ilmaa innokkaasti. Aikamoinen paikka ja melkein keskellä ei mitään, ainakin näin cityhuntteron mielestä:)

Isosiskolle kävi pieni kömmähdys, kun nukkumaanmenon aika tuli. Isosisko yritti hypätä sänkyyn nukkumaan, mutta erehtyi suunnasta ja hyppäsi vahingossa tiskipöydälle. Tai oikeastaan yritti hypätä - ilmankos tassut eivät pitäneet ja sisko mätkähti takaisin maahan. Olisi pitänyt huomata, että sänky oli paljon matalammalla kuin pöytä. No, eipä yrittänyt tiskipöydälle enää toista kertaa ja pääsi sänkyynkin vaivatta. Tosin ei yön aikana liikkunut sieltä mihinkään:)

Meikäläiset on autossa tosi rauhallisia, kuin pikkulapset konsanaan. Nukumme aina lähes koko ajan, kun auto on liikenteessä. Heti, kun matkanteko hidastuu tai pysähdymme, me tytöt aktivoidumme. Parasta matkustamisessa on se, että voi käpertyä siskojen tuttuun ja turvalliseen lämpöön.



































www.blogit.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti