sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Ajetaan me tytöt Stigalla vaan...

Hellurei ja hellät tunteet!

Tänään oli upea syyssää ja hieno ilma mökkeilyyn. 
Me huntterot otimme kaiken ilon irti raittiista ilmasta, palloleikeistä ja hurjista juoksuharjoituksista. Juoksuharjoitukset olivat näköjään jääneet meiltä pahasti väliin, sillä nyt ei oikeastaan muuta tehtykään - ravasimme pitkin ja poikin mökkitanteretta. Ja voitte vain arvata  millä vauhdilla - no,  ihan täysillä tietenkin:)
Loppujen lopuksi päivä oli niin aktiivinen, että pikkuepeli simahti ihan kokonaan. Kotiinlähtökin tuotti pikkuepelille hankaluuksia. Pikkuinen ei olisi millään jaksanut enää kävellä omin tassuin autoon. Voi rassukkaa - kantohommiksi meni ja nyt sitten lepäilee kotona ja keräilee voimia:) Sellaisia ne bambinot on:)

Meikäläinen on siitä hassu tapaus, etten haluaisi ollenkaan emännän ajelevan ruohonleikkurilla. Ennen olin samanlainen isännän kanssa, mutta nykyään annan isännän ajella suht rauhassa.
Tänään yllätyksenä meikäläiselle emäntä hyppäsi puikkohin isännän tehdessä muita hommia. Meikäläinen haukkui ja haukkui, juoksin perässä ja yritin tehdä kaikkeni, että emäntä sammuttaisi koneen ja hyppäisi pois puikoista. Jotenkin meikäläiselle tuli sellainen hätä emännästä, että hypätä täräytin Stigan kyytiin. Siinä me tytöt sitten ajeltiin yhdessä ....ajetaan me tytöt Stigalla vaan, ei ole nurmikko rempallaan....
No eipä ajeltu kuin pikku pätkä, kun hyppäsin kyydistä. Mutta tästä tempusta pisteet meikäläiselle - emäntä lopetti ajeluhommat siihen:)

Ihanan syysilman ainoa miinus oli hirvikärpäset - ne oli sen verran tyhmiä tai huononäköisiä, että luulivat meitä hirviksi. Eihän ne voi kovin fiksuja elukoita olla, jos näin pahasti erehtyy. Tai sitten olivat  jo aivan epätoivoisia tässä vaiheessa syksyä. No, nuo elukat olivat myös jotenkin aikaisempaa vikkelämpiä - niitä ei meinattu saada millään kiinni, kun sukelsivat salamannopeasti turkin sisään.  Niitä sitten metsästettiin harjan ja kamman avulla. Onneksi hirvikärpäsiä ei sentään ole koko kesää, joku lohtu sentään:)




































































































www.blogit.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti