maanantai 18. huhtikuuta 2016

Viikonloppu vei mehut meikäläisestä

Vauhdikas ja kieltämättä aika rankka viikonloppu takana.

Koimme ihanan yllätyksen lauantai-iltana, kun pihalta kuului tutun auton ääni. Tiesimme molemmat heti mitä ääni tarkoitti - serkkutyttö on tullut käymään:)

Muutama minuutti piti vielä malttaa odottaa ennen kuin serkkutyttö pyrähti ovesta sisälle. Mutta siitä se meno alkoi. En edes minä pysynyt perässä, vaikka vikkelä olenkin:)





































Serkkutyttö on vielä lapsukainen minuun verrattun - alle vuoden ikäinen ihana kultainennoutajatyttö. Vaikka ikää ei ole vielä paljon, jo nyt nopeutta löytyy enemmän kuin meikäläisellä. Olisikohan syynä pidemmät jalat vai nuoruuden into:)

Kaiken tohinan ja touhun välissä maltoimme kuitenkin viettää herkkuhetken - puruluun kestoisen sellaisen:)


 
Meillä synkkasi heti jo ensimmäisellä kerralla  kun nähtiin. Juoksuleikit, monet palloleikit ja erilaiset vetoveikit sujuvat meiltä kahdelta  mainiosti, välillä kyllä rajustikin. Silloin kyllä minä jään alakynteen tai ainakin näytän jääväni. En nimittäin malta oikein komentaa, mutta jos korvia purraan tarpeeksi kovaa, niin kyllä minustakin silloin murinaa lähtee.

Sunnuntaina olimme kaikki kolme aivan puhki kaikesta tohinasta ja leikistä. Tämä viikko sitten keräilläänkin voimia, joten pihatöissä meitä ei vamaan tällä viikolla nähdä.











Viime viikolla osallistuimme nimittäin pihatöihin totisella innolla - lähinnä risuja kantaen ja pensaita syöden, tai oikeastaan maistellen:) Tosin kielto tuli molemmista puuhista, vaikka se oli meistä molemmista kaikkein mielekkäintä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti