keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Nurmikkolannoitteen kimpussa

Ette arvaakaan, miten hyvältä nurmikkolannoite maistuu:)
Meillä oli ilo kokea tämä upea makuelämys, kun emäntä huseerasi toissailtana pihalla lannoittaen aika kulahtaneen näköistä nurmikkoamme.
Nurmikko on saanut kokea kovia, sillä olemme siskon kanssa koko alkukevään kurvanneet pihalla kilpaa mullat pölisten. Emäntä luki jostakin puutarhalehdestä lannoitteesta, jonka käytöllä "nurmikosta tulee tuuhea kuin karhun turkki" ja nyt odotamme kaikki tätä tulevaa muutosta. Muutoksen pitäisi näkyä jo muutamassa viikossa.

No, kun lannoite oli heitetty nurmikolle, ei meitä meinannut saada sisälle enää lainkaan. Niin hyvälle se maistui:)
Eihän meille yrityksistämme huolimatta lupaa tähän ihanaan herkutteluun annettu ja nyt, tämä uusi herkku ei enää muutaman päivän sateen takia maistu maassa enää lainkaan. Epäreilua.

Kyseessä ei ollut mikään vaarallinen lannoite, vaan kotieläimille ja siileille turvallinen vaihtoehto Neudorff -nurmikkolannoite. Eihän meidän pihalle olisi voinut mitään meille vaarallisia aineita laittaakaan:)

Ja tuota siilinkin hyvinvointia pitää vähän miettiä. Tosin ne pensaat, joiden alla siili on yleensä ollut meitä piilossa, on leikattu maantasalle. Näinköhän pääsemme tänä kesänä haukkumaan siiliä ollenkaan. 

Ja muista eläimistä, toivottavasti uusi nurmikkomme tulee olemaan lähin kontakti karhuun ja sen turkkiin:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti