lauantai 26. maaliskuuta 2016

Mnkälainen uusi tulokas mahtaakaan olla?

Onnitteluja en voi ottaa vastaan, koska en ole itse kantava - eikä ole isosiskonikaan:(
Olen aika pentumainen itsekin, joten vielä ei ole oikea aika. Onhan tässä vielä aikaa:)

Uusi perheenjäsenemme tulee tutusta ja turvallisesta Kennel Pebaronista, josta itsekin ponnistin maailmalle.Tähän on olemassa ihan hyvä syy, ainakin emäntäni tämän on itselleen perustellut:) 

Emäntäni on varsinainen koirahullu ja jo lapsena perheessä on ollut useampi koira. Siitä on lähtenyt liikkeelle haave jopa omasta kennelistä. Yksi perustelu ja suurin huolenaihe omien pentujen osalta on kuitenkin se, ettei emäntäni voi luopua tai siis oikeastaan ei pystyisi luopumaan yhdestäkään pennustamme. Olisihan se aika huippua, jos molemmat meistä saisimme pentuja - aikamoinen vipellys ja vilinä olisi talossa tiedossa:) Nyt ei ole kuitenkaan sen aika.

Emme ole ensimmäisiä koiria tässä perheessä - meillä oli kuulemma 15 vuotta sitten kultainen noutajauros, josta luopuminen oli niin raskasta, ettei meitä enää meinannut tähän perheeseen tulla. Onneksi toisin kävi - kaksi ihanaa yksilöä talossa ja kolmas tulossa, joten hyvällä matkalla kohti emännän haavetta ollaan matkalla.

Minkälainen uusi tulokas mahtaakaan olla? 
Itse olen kuulemma haukkumattomista vanhemmista, mutta voitte vaan kuvitella, mitä ääntä meikäläisestä lähtee. Mitä vauhdikkaampi leikki on kyseessä, sitä kovempi tai oikeastaan kimeämpi ääni minusta lähtee. Muutoin olen aika hiljainen, toisin kuin isosiskoni. Hänen tehtävänään ilmeisesti on ilmoittaa jokaisesta ulkoa tulevasta äänestä ja ohikulkijasta, itse en ole tähän lähtenyt. 

Minä tyttö rakastan palloleikkejä ja juoksemista yli kaiken. Onnellisimmillani olen mökillä, kun saan juosta ja uida niin paljon kun sielu sietää. Odotan jo innolla kesää:)

Palloleikit ovat myös isosiskoni mielestä parasta. Molemmat tietysti rakastamme samaa palloa:) Ei hätää, pystymme leikkimään yhdessä ja juoksemme kilpaa tuon saman pallon perässä. Välillä toivon, että pallonheittäjän kunto kestäisi enemmän ja hän jaksaisi heittää palloa kauemmin, sillä meissä kyllä virtaa riittää. Odotan innolla, että saamme uuden kaverin leikkeihin mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti