sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Olenko ADHD?

Siis todellakin - voiko koira olla adhd?

Jotenkin tämä asia on noussut emännän mielessä esille, kun meikäläinen on aivan vallaton, enkä meinaa millään jaksaa keskittyä. Tai oikeastaan olen vaan niin vauhdikas, että aiheutan milloin mustelmia, milloin huulenhalkeamia tai päiden kopsahduksia.
Mustelmat tulevat siitä, että ihan oikeasti tallustelen koko 35 kilon painollani isäntäväen jalkojen ja vatsan päältä, kun aamulla alkaa olla herätyksen aika. Meikäläinen vaan on niin iloinen, kun tiedossa on, tiedättehän ..... no aamuruoka tietenkin. 
Ja emännän ja isännän huulet ovat aina vaarassa, kun olen lähistöllä - annan nimittäin yllätyspusuja vähän silloin ja tällöin. Mutta sehän johtuu ihan siitä, että isäntäväki on vaan niin ihana:)

Mutta ihan oikeasti, voinko olla adhd vai onko tämä vaan pikkuepelin tuomaa lisäintoa meikäläiseen? 
Pikkuepeli nimittäin pitää meikäläisen ihan oikeasti varpaillaan. Edelleen takajalkani ovat vaaravyöhykkeellä, kun leikkimme alkaa ja voi että meillä on kivat leikit. Ulkona lumi senkun pöllyää, kun meikätytöt vetää täysillä takapihalla. Isosisko katsoo aikansa olohuoneen ikkunasta meikäläisten leikkiä ja eipä aikaakaan, kun haluaa tulla jo mukaan. Siinä sitten juostaan ja temutaan kolmestaan:)

Pikkuepelin koulutus jatkuu, pikkuepeli on nimittäin ilmoitettu toiselle luokalle. Perjantaina saimme koulupäivät tietoomme ja pikkuinen aloittaa toisen luokan heti alkuvuodesta. Mitä lie sieltä onkaan tulossa - niistä pääsemme taas me isommatkin selville :)
Pikkuepeli on muuten aika symppis - se nimittäin yrittää lumisateessa koko ajan ottaa kiinni lumihiutaleiden varjoja. Ja koska tänä iltana satoi lunta taivaan täydeltä, voitte uskoa, että kiinniotettavia oli paljon ja joka puolella. Siinä oli emännällä hihnasta pitelemistä. No, meikäläinen taas yliaktiivisuudestani huolimatta käveli kiltisti vierellä, tosin pikkuisen täpinöissäni, koska sain kiitosta hyvästä käyttäytymisestäni:) Ja siitähän meikäläinen tykkää:):)

Pikkukerjäläiset jäätelön perässä, ikäjärjestyksessä nuorimmasta vanhimpaan.

































Sunnuntaiaamun lekottelua parhaimmillaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti